ОФЕРТА – ФОТО ЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБЕНО ТЪРЖЕСТВО

ОСНОВЕН ПАКЕТ 890 ЛВ.
––––––––––––––––––––––––––––
Пакетът включва качествено и пълно фото заснемане на събитията в сватбения ден от един фотограф – общи планове в обредния дом и църквата, заснемането на детайли от сватбения ден, акцентиране върху емоциите на младоженците, техните родители и гостите на сватбата. Снимките включват детайлно отразяване на подготовката на булката (грим, прическа, приготовления, сватбени аксесоари) и/или на подготовката на младоженеца, събитията в дома на кумовете и пристигането при булката, заснемане на официалния ритуал (в Обреден дом, или изнесен ритуал) и на църковния ритуал, професионална фото сесия и протичане на тържеството в ресторант. За професионалната фотосесия е необходимо време от поне 1 час за заснемане, без да се включва времето за придвижване до мястото на фото сесията.
Продължителност на ангажимента до 10 часа или до последния ритуал в ресторанта. При продължителност над 10 часа – допълнително се заплащат 70 лв./час. При заснемане на сватбено тържество извън рамките на гр. Варна, допълнително се калкулират разходи за транспорт.
Цената включва:
– качественото фото заснемане на неограничен брой кадри;
– индивидуална софтуерна обработка на всички кадри;
– детайлна и артистична допълнителна софтуерна обработка на селектирани около 100-200 бр. кадри;
– предаване на снимките до 30 дни след сватбения ден, готови за печат на цифров носител (DVD) във формат JPG, със специален дизайн на DVD дисковете и обложките.

ПАКЕТ ЛУКС  1490 ЛВ.
––––––––––––––––––––––––––––
Включва:
– Основен пакет
– Пакет Пред сватбена / След ватбена фото сесия (пожелание на младоженците, при съобразяване с графика и ангажиментите на фотографа)
– 1 бр. луксозен сватбен албум с размери 30х30 см. с 30 страници,
– 2 бр. Сватбени албуми с размери 15х15 см. с 30 страници