Dj Sunny Clip 1

DJ SUNNY – За да сте сигурни че тържеството Ви ще изглежда така, както си го представяте!

Професионален сватбен DJ, водещ, аниматор и озвучител. Собственик и мениджър на студио VIDEOSUN.

dj sunny-17_17 Професионално водене на сватбени тържества и озвучаване на изнесени ритуали
Рождени дни, лични празници, юбилеи
Фирмени тържества – коктейли, приеми, банкети, конференции
Абитуриентски и абсолвентски балове, Нова година и празници
Ревюта, рекламни кампании
Водещ на забавни програми, концерти
Озвучаване на презентации
Видео и фото заснемане, обработка, монтаж

Демо клип DJ SUNNY: ТУК
 
ЗА DJ SUNNY:
Светлин Минев / DJ SUNNY /. С музика се занимава от малък. Първата му официална изява зад Dj пулта е през 1989 г. Развивайки своите творчески умения, не му убягва идеята да работи и като радио-Dj. Така през 1997 г. започва работа като тон-режисьор в „Алфа-радио”. Година по-късно създава собствено предаване “ PARTY TIME „. Достигайки една от мечтите си, Dj Sunny успява да спечели огромен слушателски интерес, като цели 3 години е с най-висок рейтинг по слушаемост в североизточна България на ONE MAN SHOW предавания в ефира на Варна. Удоволствието от миксирането в ефир, LIVE-игрите със слушателите както и отговорността за музикалното оформление не само на собственото му предаване, но и на цялостното звучене на медията той заема поста: Музикален редактор на радиото. Множеството поканите за участие в различни клубове във Варна и страната му дават възможност за много запознанства и контакти. Така той получава покана да бъде официален водещ на лятната промоция на Mtel във Варна през 2002 г. Паралелно с това води и десетки концерти и изяви в клубове и сцени в страната. Разделя се с „Алфа” радио през 2002 г, защото е поканен от Mtel да бъде техен официален водещ. Същата година 2002 г. е и лице на GSM оператора, представяйки техният продукт “PRIMA” на есенният Пловдивски панаир.
Година по-късно открива и магията на телевизията. Постъпва като тон-режисьор в телевизия МСАТ, после става и лице на няколко ТВ реклами. Познат както пред камери, така и като диктор Dj Sunny усеща че хобито му да се занимава с видео на любителско ниво губи контрол и създава студио VIDEOSUN , докато работи в телевизия M-SAT 2003 – 2011 г. Той е преквалифициран като монтажист и режисьор на пулт в медията. Автор е на собствени предавания и филми. Паралелно с телевизията продължава кариерата си като Dj. Срещайки влюбените погледи на млади двойки, му дават шанса да се превърне в ТОП- диджей на Варна. Любопитството му към сватбеното озвучаване, дава нова насока в развитието му като водещ и аниматор. Атрактивен, динамичен, предлагащ много емоции, Dj Sunny успява да разчуства и просълзи всички гости, представяйки традициите и ритуалите по свой собствен неповторим начин. Dj зад пулта, както водещ и аниматор той е търсен за сватбени тържества, частни партита и участия, с ангажименти месеци напред. Безкрайното увлечение към музиката го прави лидер в бранша.
Отдавайки се на магията на видео и филмовата реализация, създава екип от утвърдени специалисти, които могат да задоволят и най-капризните желания в областта на сватбените филми и модерното кино.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Дългогодишната ми работа в електронни медии – радио и телевизия, ме възпита на две основни правила. Да създавам комфорт и атмосфера на хората които веселя и същевременно на моменти да оставам скрит, за да дам възможност изживяването Ви да бъде неповторимо!

КЛИП-1 DJ SUNNY: ТУК
КЛИП -2 DJ SUNNY: ТУК
КЛИП-3 DJ SUNNY: ТУК
29