VIDEOSUN

IMG_1497

Студио VIDEOSUN – екип от утвърдени професионални видео оператори, фотографи, монтажисти, DJ SUNNY, екип от DJ’s, аниматори.

Основната дейност на студио VIDEOSUN е снимачна и кинематографична  дейност както и пост продукция / снимане и обработване в художествен вариант/. Студиото разполага със съвременна техника-HD видео камери от най-ново поколение, DSLR фото апарати с множество обективи, студийно осветление,  спомагателна техника.

Предлагаме видео и фото услуги на сватбени тържества, абитуриентски балове, годишнини, юбилеи, лични тържества, концерти, модни клипове, летни конкурси, авторски клипове, видео визитки, фирмени тържества, фирмени филми, рекламни клипове, кръщенета, партита, детски празници и др. Изработка на видео покани, фото книги, сватбени видео клипове, фото заснемане на уникални фото сесии.

Предварително изготвяме подробна план-схема за деня на събитието.  Разработваме красиви и нежни фото сесии, на места предварително обсъдени с Вас. Нашия екип ще се грижи за цялостната координация на събитието, като дават насоки и предложения  когато се наложи. По този начин можете спокойно да се насладите на личния Ви празник / сватбеният ден и да се доверите на екипа ни.

Стотиците ни филми във всички сфери, дават увереност и самочувствие на клиентите ни, показвайки крайния резултат.

Избора Ви на екип от специалисти / DJ SUNNY, Видео и Фото – TEAM /, води до усъвършенствана работа в екип. Така ние Ви даваме една реализирана Ваша мечта – незабравимото Ви тържество, във вариант в който сте го желали.

Избирайки нас за видео и фото заснемане на Вашия празник, ще получите пост продукция, съобразена с най – новите тенденции в световната фотография и видео заснемане.

 Сватбените снимки, видеофилми и клипове се заснемат и обработват според индивидуалните Ви изисквания.

Стремейки се да задоволяваме изискванията на клиентите си относно услугите фото и видео заснемане, студиото ни създаде редица нови услуги, като пред сватбена и след сватбена фото сесия. За реализацията на всеки наш продукт сватбени снимки или видеофилм, сватбените фотографи, видео оператори и монтажисти проявяват индивидуален подход и различни идеи за заснемане и монтаж.

Студио VIDEOSUN предлага и различни пакети с услуги, които заедно с предложенията ни за фото и видео заснемане и DJ на тържеството Ви, дават възможност за допълнителни пакетни отстъпки от посочените цени.

Екипа ни може да поеме ангажимент и за услуги непубликувани в този сайт, благодарение на сътрудничество с наши партньори.